Yapay Zeka Destekli Siber Güvenlik Takip ve Analiz Sistemi Projesine Ödül

"Yapay Zeka Destekli Siber Güvenlik Takip ve Analiz Sistemi" projesi, Bilişim Hizmetleri alanında 1. olarak Yenilikçi Teknolojiler Kullanımı ile Kurumsal Süreçlerde Fayda Kategorisinde ödül aldı.

29 Aralık 2023

                                                                                          

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen 40. Ulusal Bilişim Kurultayı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
 
Ulusal Bilişim Kurultayı'na Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih SAYAN, Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe YILMAZ, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah KARAGÖZOĞLU, Genel Müdürümüz Atila BERBER, Genel Müdür Yardımcımız Dr. Nurullah Celal USLU, Türkiye Bilişim Derneği Genel Başkanı Rahmi AKTEPE ve ekibi ile birlikte yaklaşık 2500 kişi katılım sağladı.
 
T.C. Ticaret Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü destekleriyle ve Bilgi Güvenliği Şubesi adına Proje Yöneticisi Serhat YAPICI'nın yürütmekte olduğu "Yapay Zeka Destekli Siber Güvenlik Takip ve Analiz Sistemi" projesi, Bilişim Hizmetleri alanında 1. olarak Yenilikçi Teknolojiler Kullanımı ile Kurumsal Süreçlerde Fayda Kategorisinde ödül aldı.
 
Ödülü takdim eden Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah KARAGÖZOĞLU, Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Rahmi AKTEPE’ye ve kurultaya katılım gösteren herkese teşekkürlerimizi sunarız.